Proto Rize Marker Pakket

More Views

  • Proto Rize Marker Pakket
  • Proto Rize Marker Pakket
  • Proto Rize Marker Pakket
  • Proto Rize Marker Pakket
  • Proto Rize Marker Pakket

Proto Rize Marker Pakket

Snel overzicht

De Dye Proto Rize is een nog betere versie van de Proto Rail. De marker is wellicht iets duurder, maar daarvoor krijgt u een aantal extra features die het gebruik van de Rail nog plezieriger maken. Zo heeft de marker een two piece barrel, een on/off asa, clamping feedneck en natuurlijk alle andere geweldige features van de Proto Rail. Maak die extra stap en merk het verschil tijdens het spel, de Dye Proto MaXXed Rail stelt niet teleur.

Availability: Niet in voorraad

€ 324,95
Brand

Details

Proto Rize

De Dye Proto Rize is een nog betere versie van de Proto Rail. Zo heeft de marker een two piece barrel, een on/off asa, clamping feedneck en natuurlijk alle andere geweldige features van de Proto Rail. Maak die extra stap en merk het verschil tijdens het spel, de Dye Proto Rize stelt niet teleur.

0.8L HP Tank

De betrouwbare Tippmann 0,8L HP Tank is uitermate goed geschikt voor als u net begint. De fles is voordelig, veilig en voorzien van een goede regulator. De fles kan gevuld worden tot 200 Bar ofwel 3000 PSI, voldoende lucht om talloze schoten te lossen.

V-force Armor Rental

De V-Force Armor Rental is het masker met wellicht de beste prijs/kwaliteit verhouding. Door het neoprene foam aan de binnenkant zit het masker heel prettig en door middel van de strap kunt u zelf bepalen hoe strak het masker zit. Verder wordt er een visor bij het masker geleverd die last van regen en zon kan voorkomen. 

Proto Primo

Een hoge fire rate zonder batterijen, dat kan met de Primo Loader van Proto. Deze gravity loader van Proto Paintball voed tot wel 9 ballen per seconde, meer dan genoeg om uw tegenstander uit te schakelen. Door de feed shelf in de hopper wordt de stroom van paint drastisch verbeterd waardoor er twee keer zoveel ballen per seconde door de feedneck kan stromen en er geen jams veroorzaakt worden. Verder kunnen er maar liefst 200 ballen in de hopper en komt de Primo standaard met een clear spring lid.

Barrel sock & inbusset 

Met de Proto Rize Marker Pakket worden er diverse extras geleverd zoals een inbusset om de marker open te maken en onderhouden en een barrelsock voor de veiligheid.  

Extra informatie

Kleur Nee
Artikelnummer pid7412
Merk Dye Paintball

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Wij staan voor je klaar

Heb je vragen over onze webwinkel of over dit product? Wij staan voor je klaar. Neem contact met ons op via e-mail of telefoon +31 174 51 82 63.