Tippmann 98 Platinum Series ACT Marker Pakket

More Views

  • Tippmann 98 Platinum Series ACT Marker Pakket
  • Tippmann 98 Platinum Series ACT Marker Pakket
  • Tippmann 98 Platinum Series ACT Marker Pakket
  • Tippmann 98 Platinum Series ACT Marker Pakket
  • Tippmann 98 Platinum Series ACT Marker Pakket

Tippmann 98 Platinum Series ACT Marker Pakket

Snel overzicht

De onverwoestbare Tippmann 98, maar dan nog beter. Dat is de Tippmann 98 Platinum Series ACT. Dit tactisch paintball geweer biedt alles wat de normale Tippmann 98 biedt plus de Anti Chop Technology. Daardoor is de kans op het breken van paintballs nog kleiner. Bij de 98 ACT komt een hopper waar 200 ballen in kunnen, een 0,8 liter perslucht fles en een comfortabel V-Force Armor masker. Wilt u accuraat schieten, geen breaks en weinig onderhoud, kies dan voor het Tippmann 98 Platinum Series ACT marker pakket. 

Availability: In voorraad

€ 219,95
OF
Brand

Details

Tippmann 98 Custom PS ACT Basic

De Tippmann 98 is veruit de meest betrouwbare marker binnen paintball. Direct uit de doos schiet de 98 ACT Custom super door het inline bolt system en  split receiver design. Deze speciale versie van het 98 Custom paintball geweer maakt gebruik van de Anti-Chop Technology ACT en is natuurlijk voorzien van alle andere top features van de standard 98 Custom.

0.8L HP Tank

De betrouwbare Tippmann 0,8L HP Tank is uitermate goed geschikt voor als u net begint. De fles is voordelig, veilig en voorzien van een goede regulator. De fles kan gevuld worden tot 200 Bar ofwel 3000 PSI, voldoende lucht om talloze schoten te lossen.

V-force Armor Rental

De V-Force Armor Rental is het masker met wellicht de beste prijs/kwaliteit verhouding. Door het neoprene foam aan de binnenkant zit het masker heel prettig en door middel van de strap kunt u zelf bepalen hoe strak het masker zit. Verder wordt er een visor bij het masker geleverd die last van regen en zon kan voorkomen. 

Tippmann 200 round hopper

Een gravity hopper waar de verfballetjes ingaan. Volume van 200 balletjes max.

Barrel sock, inbusset & squeegee 

Met de Tippmann 98 Platinum Series Pakket worden er diverse extras geleverd waaronder een squeegee om de loop schoon te maken indien nodig, een inbusset om de marker open te maken en onderhouden en een barrelsock voor de veiligheid. 

Extra informatie

Kleur Nee
Artikelnummer pid4542
Merk Tippmann Sports

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Wij staan voor je klaar

Heb je vragen over onze webwinkel of over dit product? Wij staan voor je klaar. Neem contact met ons op via e-mail of telefoon +31 174 51 82 63.

Andere producten in dezelfde categorieën