Sponsoring

 
Teams

Amsterdam Heat

2010 was het jaar waarop een nieuw Nederlands power-house team werd samengesteld. Enkele ervaren spelers van team Amsterdam Sabotage en Amsterdam Xistence kwamen samen onder de naam Amsterdam Heat. Een combinatie die zorgde voor een ongekend hoog niveau van skill, ervaring en passie binnen een team.

Van een sterk plan op papier tot een daadwerkelijk bestaand team. Arend Pilon en Paintball Supplies zijn er vanaf dag één bij geweest om ervoor te zorgen dat het team alles had dat nodig was om op het hoogste niveau van Europa te presteren. Amsterdam Heat is het eerste Nederlandse team dat in de Champions Paintball League van de Millennium series heeft gespeeld, een prestatie die voor altijd in ons geheugen gegrift zal zijn.

Sindsdien heeft het team zich verder ontwikkeld en zijn ze hechter dan ooit. Amsterdam Heat is een house-hold name binnen de Nederlandse paintball community en blijft investeren in zichzelf en de sport. Het team weet nieuwe spelers naar de sport toe te trekken door diverse Friends & Family dagen te organiseren. Het op hoog niveau beoefenen van een sport brengt meerdere verantwoordelijkheden met zich mee. Zo tracht Amsterdam Heat de kennis die aanwezig is binnen het team te delen met de andere aanwezige teams in Nederland om het gezamenlijke niveau binnen ons land te verhogen.

Volg Amsterdam Heat door hen op facebook te liken via de onderstaande link:
https://www.facebook.com/amsterdamheat

Tactical Splatter Squad

Het sponsoren van teams houdt voor ons niet op bij de Nederlandse grens. Team Tactical Splatter Squad is daar het perfecte voorbeeld van. Deze Belgische groep paintballers werkt samen met Paintball Supplies om zoveel mogelijk mensen tactische te bespatten met het paintball virus. Het team speelt op diverse velden in België en heeft voor het aankomende seizoen grootste plannen zoals deelname aan de nieuwe Belgische scenario competitie. Wij genieten van hun enthousiasme en het plezier dat zij beleven bij het beoefenen van paintball, vandaar dat de keus om hen te ondersteunen vrij simpel was.

Dutch Wolves

De Dutch Wolves zijn op het een veld een echte wolfpack, want als het aankomt op paintball zijn ze hongerig, helemaal gek en onvoorspelbaar. Deze groep enthousiaste paintballers zijn voornamelijk te vinden op de woods en scenario velden van Nederland. Het team is van plan deel te nemen aan diverse competities en wil ook buiten Nederland ervaringen opdoen. Wij vinden het geweldig om dit soort startende teams te ondersteunen en verder te helpen binnen onze prachtige hobby.

Unknown

Team Unknown is inmiddels een naam die niet meer weg is te denken uit de Nederlandse Paintball scene. Het team doet al enkele jaren mee aan de NPL en heeft aan diverse andere competities deelgenomen. Daar waar veel andere teams moeite hebben om na een aantal jaren samen te blijven lijkt Unknown nog steeds sterk te staan. Het heeft een luxe die veel andere teams niet hebben, namelijk een eigen veld. Vrijwel elke zondag is het team bij Art of Paint in Spijkenisse te vinden en al die uren op het veld zullen uiteindelijk gaan leiden tot resultaten. Wij hebben het team vanaf het begin gesteund en zullen hen blijven helpen hogerop te komen. Voor meer informatie over het team ga naar: https://www.facebook.com/PaintballTeamUnknown

Buurman & Buurman

Uniek binnen de Nederlandse paintball scene is het duo Buurman & Buurman. De meeste teams bestaan uit drie, vijf of meer man, maar Buurman & Buurman niet. Het duo bezoekt talloze opendagen in Nederland en doet dat met het grootste plezier. De goede sfeer en actie die zij brengen spreekt ons enorm aan, dit is tevens onze reden om het duo te steunen. Het duo is inmiddels geen duo meer, maar een team van meerdere spelers. Dat doet gelukkig geen afbraak aan de instelling en het enthousiasme waarmee Buurman & Buurman op het veld staat. Het maakt niet uit hoeveel leden het team telt, wij hopen B&B nog vele jaren tegen te komen op de paintball velden. Voor meer informatie en actuele updates heeft het team een facebookpagina: https://www.facebook.com/BuurmanenBuurmanPaintballTeam

Karma

Het in 2013 opgerichte scenario team Karma is ontstaan op het veld van de The SafetyZone. Veel van de bestaande karma spelers kwamen daar met elkaar in contact en het duurde niet lang voordat het team gevormd was. Het werd al snel duidelijk dat het team meer dan alleen opendagen wilde gaan spelen en na enkele kleine woods competities is het besluit gemaakt om deel te nemen aan de Nederlandse Scenario Compeitie. Inmiddels heeft het team een naam voor zichzelf weten te maken door derde te worden in de NSC competitie van 2015. Ook in de toekomst zal het team in actie komen tijdens de Scenario Competities, ditmaal met als doelstelling de prestatie van 2015 te verbeteren en nog hoger in de ranking te eindigen. De spelers van team Karma zijn bijzonder gedreven, leergierig en positief ingesteld. Eigenschappen die wij, Paintball Supplies, graag zien in spelers/teams. De keus om team karma te ondersteunen was daardoor zo gemaakt en wij hopen dat het team in de toekomst nog meer weet te presteren. Voor meer informatie en actuele updates heeft het team een facebookpagina: http://www.karma.team

Dutch Vikings

De Dutch Vikings reizen door heel Nederland om de paintball velden te bestormen en daar helpt Paintball Supplies graag bij. Het team bestaande uit een groep volwassen mannen met een gezamenlijke passie voor paintball is gedreven, fanatiek en vooral op zoek naar veel plezier. Het team zal in de toekomst waarschijnlijk gaan deelnemen aan diverse competitiedagen, maar is voornamelijk gericht op het spelen van opendagen en big games. Volg de Dutch Vikings door hen op facebook te liken via de onderstaande link: https://www.facebook.com/Dutch-Vikings-1602684293362429

MIXXED

Over een perfecte naam gesproken, team Mixxed bestaat zoals de naam al doet vermoede uit spelers van zowel het mannelijk als vrouwelijk geslacht, heeft zowel jonge als oude spelers en iedereen heeft zijn eigen speelstijl. Natuurlijk maakt het Paintball Supplies niet uit wat de samenstelling van het team is, zolang iedereen in het team dezelfde passie blijft houden voor paintball vinden wij het prima. Met veel enthousiasme, motivatie en plezier bezoekt het team opendagen door heel het land, strijden ze mee op diverse competitiedagen en promoten ze onze geweldige sport. Wil je meer te weten komen en het team op de voet volgen, like dan de facebook pagina van het team: https://www.facebook.com/teammixxed

Painthology

Paintball is voor vele een hobby, voor andere een sport en voor sommige bijna een geloof. Team Painthology is daar het perfecte voorbeeld van, de leden van het relatief nieuwe woods team zijn hebben allen een intense passie voor paintball en dat zien wij graag bij Paintball Supplies. Het team gaat helemaal op de scenario wereld van paintball en is daarom te vinden op opendagen door heel Nederland. Daarnaast gaat doet Painthology ook mee aan diverse woods toernooien om hun spel te verbeteren en als team te groeien. Wij van Paintball Supplies ondersteunen dit soort nieuwe en enthousiaste teams met het grootste plezier en hopen hen op die manier nog vaker te zien spelen.

Team Xtreme

Al jaren speelt Team Xtreme op diverse woods-velden in Nederland en zijn zij actief aan het trainen op hun eigen speelveld, een luxe die niet elk team heeft. Het team en zijn spelers heeft zich zover ontwikkeld dat zij in 2017 een nieuwe uitdaging aan zullen gaan. Team Xtreme zal namelijk gaan deelnemen aan de NPL, een grote stap die hand in hand gaat met een nieuwe sponsorovereenkomst met Paintball Supplies. Wij ondersteunen teams op diverse niveaus binnen zowel woods als supair en mocht een woods-team de stap willen zetten richting het supair veld dan helpen wij daar graag bij. Gezien er diverse nieuwe teams mee zullen doen aan de NPL in 2017 wordt het zeer interessant om te zien hoe Xtreme het er vanaf brengt. Succes of geen succes, Paintball Supplies is trots om het team te ondersteunen en kan niet wachten om hen in actie te zien.

Rejects

Uit het noorden van Nederland komen niet heel veel supair teams en juist daarom zijn wij extra trots op de samenwerking met de Rejects. Het team dat in 2012 is ontstaan in Assen doet al enkele jaren mee aan NPL en heeft inmiddels een goede reputatie opgebouwd. Het team bestaat uit diverse ervaren spelers gecombineerd met nieuw talent die samen hard werken aan groei binnen het team en de sport. Ook in de 2017 zal het team deelnemen aan de NPL en in samenwerking met Paintball Supplies hopen zij hogerop te komen in de competitie. Win or lose, de Rejects staan bekend om hun positieve houding en sportiviteit waardoor het team perfect past binnen onze organisatie.

Black Eagles

De Black Eagles, wie kent ze nou niet! Het team dat in 2012 is opgericht heeft altijd de focus gelegd op de woods/scenario tak van paintball en heeft deelgenomen aan diverse competitiedagen en toernooien. Daar heeft het team getoond dat ze op elk woodsveld in Nederland hun weg wel weten te vinden. Het team is gedreven, maar dat gaat gelukkig niet ten kosten van de fun./p> Vanwege hun goede reputatie, positieve houding en enthousiasme heeft Paintball Supplies ervoor gekozen om het team in 2017 te gaan ondersteunen. Daarnaast heeft het team ook een sponsordeal van Planet Eclipse via Paintball Supplies weten binnen te halen waardoor het team aankomend jaar zal gaan spelen met de uitstekende markers en gear van het merk. Wij hebben het volste vertrouwen in onze samenwerking en wensen het team heel veel succes.