Tippmann 98 Platinum Series Marker Pakket 2

More Views

  • Tippmann 98 Platinum Series Marker Pakket 2
  • Tippmann 98 Platinum Series Marker Pakket 2
  • Tippmann 98 Platinum Series Marker Pakket 2
  • Tippmann 98 Platinum Series Marker Pakket 2
  • Tippmann 98 Platinum Series Marker Pakket 2

Tippmann 98 Platinum Series Marker Pakket 2

Snel overzicht

Door zijn betrouwbaarheid en de mogelijkheid om het geweer volledig te customizen is de Tippmann 98 wereldwijd de meest populaire paintball marker. In combinatie met een 0,8 liter perslucht fles, 200 round hopper en fijn V-Force Armor masker is de Tippmann set extra voordelig. Waarom zou u alles apart aanschaffen als het gehele pakket met extra korting kunt kopen. Ga met nog meer plezier paintballen door het Tippmann 98 Platinum Series marker pakket 2 aan te schaffen.

Availability: In voorraad

€ 199,95
OF
Brand

Details

Tippmann 98 Custom Ultra Basic

Met de Tippmann 98 Custom Ultra Basic hoeft u zich geen zorgen te maken over problemen of mankementen. De marker is veruit de meest betrouwbare marker binnen paintball. Direct uit de doos schiet de 98 Custom super door het inline bolt system en  split receiver design. Verder hoeft u zich geen zorgen te maken over lastige elektronica of instellingen, de mechanische werking van de marker wijst zichzelf en schiet geweldig vanaf het eerste schot.

Hp 0.8L

De betrouwbare Tippmann 0,8L HP Tank is uitermate goed geschikt voor als u net begint. De fles is voordelig, veilig en voorzien van een goede regulator. De fles kan gevuld worden tot 200 Bar ofwel 3000 PSI, voldoende lucht om talloze schoten te lossen.

Rental Hopper/Loader 200rnd Black .68 CAL

Het Tippmann 98 Platinum Pakket 2 komt ook met de Tippmann standaard hopper. De hopper is de houder voor de paintballs en bevestig je boven op je marker. Natuurlijk komt de hopper met een klepje dat voorkomt dat je balletjes er uit vallen en behoud een maximum van 200 paintballs.

V-Force Armor Rental Black

Door het neoprene foam aan de binnenkant zit het masker heel prettig en door middel van de strap kunt u zelf bepalen hoe strak het masker zit. Verder wordt er een visor bij het masker geleverd die last van regen en zon kan voorkomen. De V-Force Armor heeft een CE keurmerk en is geschikt voor zowel paintball als airsoft. 

Barrel sock, inbusset & squeegee 

Met de Tippmann 98 Platinum Series Pakket 2 worden er diverse extras geleverd waaronder een squeegee om de loop schoon te maken indien nodig, een inbusset om de marker open te maken en onderhouden en een barrelsock voor de veiligheid. 

Extra informatie

Kleur Nee
Artikelnummer pid6049
Merk Nee

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Wij staan voor je klaar

Heb je vragen over onze webwinkel of over dit product? Wij staan voor je klaar. Neem contact met ons op via e-mail of telefoon +31 174 51 82 63.