Tippmann 98 PS ACT Compleet Marker Pakket

More Views

  • Tippmann 98 PS ACT Compleet Marker Pakket
  • Tippmann 98 PS ACT Compleet Marker Pakket
  • Tippmann 98 PS ACT Compleet Marker Pakket
  • Tippmann 98 PS ACT Compleet Marker Pakket
  • Tippmann 98 PS ACT Compleet Marker Pakket
  • Tippmann 98 PS ACT Compleet Marker Pakket
  • Tippmann 98 PS ACT Compleet Marker Pakket
  • Tippmann 98 PS ACT Compleet Marker Pakket
  • Tippmann 98 PS ACT Compleet Marker Pakket

Tippmann 98 PS ACT Compleet Marker Pakket

Snel overzicht

Met het Tippmann 98 ACT Compleet marker pakket bent u in één keer helemaal voorzien. Het pakket is zo volledig dat u direct met het grootste speelplezier kunt gaan paintballen. De Tippmann 98 ACT komt met een stock die zorgt voor meer stabiliteit, een battlepack waar zowel 4 pods als de 0,8 liter perslucht fles in kan en een remote line die de fles op de marker aansluit. Daarnaast ontvangt u een V-Force Armor masker en een 200 round hopper. Met het compleet marker pakket bespaart u ontzettend veel geld en wordt paintball nog leuker.

 

Availability: Niet in voorraad

€ 299,95
Brand

Details

Tippmann 98 Custom PS ACT Basic

 De Tippmann 98 is veruit de meest betrouwbare marker binnen paintball. Direct uit de doos schiet de 98 ACT Custom super door het inline bolt system en  split receiver design. Deze speciale versie van het 98 Custom paintball geweer maakt gebruik van de Anti-Chop Technology ACT en is natuurlijk voorzien van alle andere top features van de standard 98 Custom.

0.8L HP Tank

De betrouwbare Tippmann 0,8L HP Tank is uitermate goed geschikt voor als u net begint. De fles is voordelig, veilig en voorzien van een goede regulator. De fles kan gevuld worden tot 200 Bar ofwel 3000 PSI, voldoende lucht om talloze schoten te lossen.

 V-force Armor Rental

 De V-Force Armor Rental is het masker met wellicht de beste prijs/kwaliteit verhouding. Door het neoprene foam aan de binnenkant zit het masker heel prettig en door middel van de strap kunt u zelf bepalen hoe strak het masker zit. Verder wordt er een visor bij het masker geleverd die last van regen en zon kan voorkomen. 

Tippmann 200 round hopper

Een gravity hopper waar de verfballetjes ingaan. Volume van 200 balletjes max.

Tippmann pod + Tank pack

Neem extra paint mee het veld in en draag tegelijkertijd je perslucht fles op je rug met de Tippmann Pod + Tank Pack. De pods kunnen aan beide kanten van de fles geplaatst wordt. De tank kan door middel van twee straps met klittenband vastgezet worden zodat de fles strak op zijn plek blijft zitten.

Tippmann collapsible stock kit 98

Deze eenvoudig te installeren stock zet u tegen uw schouder waardoor het geweer minder beweegt tijdens het bewegen en schieten. Het resultaat is een accurater schot en meer kills. Overigens is de stock in lengte aan te passen waardoor iedereen hem effectief kan gebruiken.

Remote Line with Slide Check

De Remote Line with Slide Check geeft u de mogelijkheid om uw perslucht fles los te koppelen van uw marker en mee te dragen op bijvoorbeeld uw rug. Deze flexibele slang koppelt u aan zowel uw fles als uw geweer en zorgt voor een veilige geleiding van de lucht. Met de Remote Line maakt u uw marker lichter waardoor u bewegelijker bent tijdens het spel. Overigens is het gebruik ongelofelijk prettig door de on/off slide, daarmee haalt u de druk eenvoudig en snel van de marker.

100 round Pod 2x

De pod behoud je paintballs die je in je pack op je rug mee kan nemen, erg handig!

Barrel sock, inbusset & squeegee

Met de Tippmann 98 PS ACT compleet marker pakket worden er diverse extras geleverd waaronder een squeegee om de loop schoon te maken indien nodig, een inbusset om de marker open te maken en onderhouden en een barrelsock voor de veiligheid.

Extra informatie

Kleur Nee
Artikelnummer pid6050
Merk Tippmann Sports

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Wij staan voor je klaar

Heb je vragen over onze webwinkel of over dit product? Wij staan voor je klaar. Neem contact met ons op via e-mail of telefoon +31 174 51 82 63.