Tippmann 98 PS ACT Rambo Marker Pakket

More Views

  • Tippmann 98 PS ACT Rambo Marker Pakket
  • Tippmann 98 PS ACT Rambo Marker Pakket
  • Tippmann 98 PS ACT Rambo Marker Pakket
  • Tippmann 98 PS ACT Rambo Marker Pakket
  • Tippmann 98 PS ACT Rambo Marker Pakket
  • Tippmann 98 PS ACT Rambo Marker Pakket

Tippmann 98 PS ACT Rambo Marker Pakket

Snel overzicht

Start paintball met de vol automatische Tippmann 98 Custom PS ACT Basic en speel als Rambo op het veld. De respons trigger kit die bij dit marker pakket komt zorgt ervoor dat de Tippmann 98 meer dan 10 paintballs per seconde kan schieten. Hiervoor heeft de marker echter wel een andere hopper nodig, vandaar dat de 98 Custom PS ACT Basic ook met een Cyclone Feed Systeem komt. Die kan deze vuursnelheid makkelijk bijhouden en voorkomt haperingen.  Met dit zeer scherp geprijsde Tippmann 98 ACT Rambo marker pakket heeft de tegenstander geen schijn van kans. 

Availability: Niet in voorraad

€ 339,95
Brand

Details

Tippmann 98 Custom PS ACT Basic

De Tippmann 98 is veruit de meest betrouwbare marker binnen paintball. Direct uit de doos schiet de 98 ACT Custom super door het inline bolt system en  split receiver design. Deze speciale versie van het 98 Custom paintball geweer maakt gebruik van de Anti-Chop Technology ACT en is natuurlijk voorzien van alle andere top features van de standard 98 Custom.

0.8L HP Tank

De betrouwbare Tippmann 0,8L HP Tank is uitermate goed geschikt voor als u net begint. De fles is voordelig, veilig en voorzien van een goede regulator. De fles kan gevuld worden tot 200 Bar ofwel 3000 PSI, voldoende lucht om talloze schoten te lossen.

V-force Armor Rental

De V-Force Armor Rental is het masker met wellicht de beste prijs/kwaliteit verhouding. Door het neoprene foam aan de binnenkant zit het masker heel prettig en door middel van de strap kunt u zelf bepalen hoe strak het masker zit. Verder wordt er een visor bij het masker geleverd die last van regen en zon kan voorkomen. 

Response trigger kit

De Response trigger kit geeft de paintball marker de mogelijkheid om volautomatisch te schieten. Geweldig voor als u niet langer alleen single shot wilt schieten. De Response Trigger Kit vereist geen batterijen omdat het systeem op perslucht werkt.

Cyclone feed system

De cyclone feed system zorgt voor een voeding snelheid van maar liefst 15 ballen per seconde en werkt door middel van perslucht. Batterijen zijn dus niet nodig. Naast de snelle en soepele voeding van paintballs geeft het Tippmann 98 Cyclone Feed System uw marker ook een lager profiel door de low profile hopper die standaard bij het systeem geleverd wordt.  Hierdoor wordt u minder snel geraakt en oogt uw paintball geweer een stuk strakker.

Barrel sock, inbusset & squeegee

Met de Tippmann 98 PS ACT Rambo Marker Pakket worden er diverse extras geleverd waaronder een squeegee om de loop schoon te maken indien nodig, een inbusset om de marker open te maken en onderhouden en een barrelsock voor de veiligheid.

Extra informatie

Kleur Nee
Artikelnummer pid6624
Merk Tippmann Sports

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Wij staan voor je klaar

Heb je vragen over onze webwinkel of over dit product? Wij staan voor je klaar. Neem contact met ons op via e-mail of telefoon +31 174 51 82 63.