Tippmann 98 Platinum Series Marker Pakket

More Views

  • Tippmann 98 Platinum Series Marker Pakket
  • Tippmann 98 Platinum Series Marker Pakket
  • Tippmann 98 Platinum Series Marker Pakket
  • Tippmann 98 Platinum Series Marker Pakket
  • Tippmann 98 Platinum Series Marker Pakket

Tippmann 98 Platinum Series Marker Pakket

Snel overzicht

De Tippmann 98 Platinum Series is de meest populaire woods paintball marker in de wereld. Niet voor niets uiteraard, het geweer is ontzettend betrouwbaar, eenvoudig te onderhouden en op ongelofelijk veel manieren uit te bouwen. In combinatie met een 20 oz Co2 fles, de 200 round hopper en het V-Force masker is het Tippmann 98 pakket perfect voor de beginnende paintballer. 

Availability: Niet in voorraad

€ 179,95
Brand

Details

Tippmann 98 Custom Ultra Basic

Met de Tippmann 98 Custom Ultra Basic hoeft u zich geen zorgen te maken over problemen of mankementen. De marker is veruit de meest betrouwbare marker binnen paintball. Direct uit de doos schiet de 98 Custom super door het inline bolt system en  split receiver design. Verder hoeft u zich geen zorgen te maken over lastige elektronica of instellingen, de mechanische werking van de marker wijst zichzelf en schiet geweldig vanaf het eerste schot.

20oz CO2 fles

De 20oz CO2 tank with On/Off Valve werkt perfect in combinatie met veel paintball markers. Uit de tank kunnen talloze schoten gehaald worden en het bijvullen kan bij ons in de winkel of op het veld afhankelijk van het veld. Door de on/off valve is het gebruik van de CO2 tank nog prettiger, voordat de fles lostgekoppeld wordt kan de druk uitgezet worden door middel van de de draai knop aan de zijkant van de valve.

Rental Hopper/Loader 200rnd Black .68 CAL

Het Tippmann 98 Platinum Pakket komt ook met de Tippmann standaard hopper. De hopper is de houder voor de paintballs en bevestig je boven op je marker. Natuurlijk komt de hopper met een klepje dat voorkomt dat je balletjes er uit vallen en behoud een maximum van 200 paintballs.

V-Force Armor Rental Black

Door het neoprene foam aan de binnenkant zit het masker heel prettig en door middel van de strap kunt u zelf bepalen hoe strak het masker zit. Verder wordt er een visor bij het masker geleverd die last van regen en zon kan voorkomen. De V-Force Armor heeft een CE keurmerk en is geschikt voor zowel paintball als airsoft. 

Barrel sock, inbusset & squeegee 

Met de Tippmann 98 Platinum Series Pakket worden er diverse extras geleverd waaronder een squeegee om de loop schoon te maken indien nodig, een inbusset om de marker open te maken en onderhouden en een barrelsock voor de veiligheid. 

Extra informatie

Kleur Nee
Artikelnummer pid4541
Merk Tippmann Sports

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Wij staan voor je klaar

Heb je vragen over onze webwinkel of over dit product? Wij staan voor je klaar. Neem contact met ons op via e-mail of telefoon +31 174 51 82 63.