Tippmann A-5 met Response Trigger Marker Pakket

More Views

  • Tippmann A-5 met Response Trigger Marker Pakket
  • Tippmann A-5 met Response Trigger Marker Pakket
  • Tippmann A-5 met Response Trigger Marker Pakket
  • Tippmann A-5 met Response Trigger Marker Pakket

Tippmann A-5 met Response Trigger Marker Pakket

Snel overzicht

De Tippmann A-5 met Response Trigger is een marker met serieuze vuurkracht. De A-5 is betrouwbaar, sterk, oogt fantastisch, kan in talloze manieren uitgebouwd worden en kan maar vol automatisch schieten. Schaf deze Tippmann A-5 voordelig aan door middel van het Tippmann A-5 met Response Trigger Marker Pakket.

Availability: Niet in voorraad

€ 339,95
Brand

Details

Tippmann A-5 met Response Trigger

De Tippmann A-5 is een legendarische woods marker door zijn betrouwbaarheid, uitstekende prestatie en de talloze opties om de marker uit te bouwen. De A-5 heeft een super sterke aluminium body, een geperfectioneerd inline bolt systeem, een low profile hopper en komt standaard met een cyclone feed systeem waardoor de paintballs vlekkeloos gevoed kunnen worden met maar liefst 15 ballen per seconde. De Tippmann A-5 with Response Trigger is direct voorzien van een top upgrade genaamd response trigger, hierdoor is het mogelijk om ook daadwerkelijk 15 paintballs per seconde te schieten. Verder is de marker zeer eenvoudig te onderhouden door de push pins die de body samenhouden en kan de A-5 geheel naar eigen smaak worden uitgebouwd.

0.8L HP Tank

De betrouwbare Tippmann 0,8L HP Tank is uitermate goed geschikt voor als u net begint. De fles is voordelig, veilig en voorzien van een goede regulator. De fles kan gevuld worden tot 200 Bar ofwel 3000 PSI, voldoende lucht om talloze schoten te lossen.

V-force Armor Rental

De V-Force Armor Rental is het masker met wellicht de beste prijs/kwaliteit verhouding. Door het neoprene foam aan de binnenkant zit het masker heel prettig en door middel van de strap kunt u zelf bepalen hoe strak het masker zit. Verder wordt er een visor bij het masker geleverd die last van regen en zon kan voorkomen. 

Barrel sock, inbusset & squeegee

Met de Tippmann A-5 met Response Trigger Marker Pakket worden er diverse extras geleverd waaronder een squeegee om de loop schoon te maken indien nodig, een inbusset om de marker open te maken en onderhouden en een barrelsock voor de veiligheid.

Extra informatie

Kleur Nee
Artikelnummer pid9452
Merk Tippmann Sports

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Wij staan voor je klaar

Heb je vragen over onze webwinkel of over dit product? Wij staan voor je klaar. Neem contact met ons op via e-mail of telefoon +31 174 51 82 63.