Tippmann Gryphon Marker Pakket

More Views

  • Tippmann Gryphon Marker Pakket
  • Tippmann Gryphon Marker Pakket
  • Tippmann Gryphon Marker Pakket
  • Tippmann Gryphon Marker Pakket
  • Tippmann Gryphon Marker Pakket

Tippmann Gryphon Marker Pakket

Snel overzicht

Paintballen met een budget, dat kan met het Tippmann Gryphon marker pakket. De Tippmann Gryphon is een geweldige marker voor spelers die net starten en niet teveel willen uitgeven. Het geweer is betrouwbaar, zeer eenvoudig te onderhouden en schiet uitstekend. Bij de marker ontvangt u een 12 oz Co2 fles, V-force Armor masker en een hopper waar 200 ballen in passen. Voor zo weinig geld hoeft u niet meer te twijfelen, maak met het Gryphon marker pakket 1 een leuke start binnen paintball.

Availability: Niet in voorraad

€ 129,95
Brand

Details

Tippmann Gryphon

Dit paintball geweer van Tippmann is gericht op de startende paintballer die gebruik wilt maken van een betrouwbare marker. De Gryphon heeft een compact ontwerp, is licht en schiet strak vanaf het moment dat hij uit de doos komt.

20oz CO2 fles

De 20oz CO2 tank with On/Off Valve werkt perfect in combinatie met veel paintball markers. Uit de tank kunnen talloze schoten gehaald worden en het bijvullen kan bij ons in de winkel of op het veld afhankelijk van het veld. Door de on/off valve is het gebruik van de CO2 tank nog prettiger, voordat de fles lostgekoppeld wordt kan de druk uitgezet worden door middel van de de draai knop aan de zijkant van de valve.

Rental Hopper/Loader 200rnd Black .68 CAL

Het Tippmann Gryphon Pakket 1 komt ook met de Tippmann standaard hopper. De hopper is de houder voor de paintballs en bevestig je boven op je marker. Natuurlijk komt de hopper met een klepje dat voorkomt dat je balletjes er uit vallen en behoud een maximum van 200 paintballs.

V-Force Armor Rental Black

Door het neoprene foam aan de binnenkant zit het masker heel prettig en door middel van de strap kunt u zelf bepalen hoe strak het masker zit. Verder wordt er een visor bij het masker geleverd die last van regen en zon kan voorkomen. De V-Force Armor heeft een CE keurmerk en is geschikt voor zowel paintball als airsoft. 

Barrel sock, inbusset & squeegee 

Met de Tippmann Gryphon Pakket 1 worden er diverse extras geleverd waaronder een squeegee om de loop schoon te maken indien nodig, een inbusset om de marker open te maken en onderhouden en een barrelsock voor de veiligheid. 

Extra informatie

Kleur Nee
Artikelnummer pid4437
Merk Tippmann Sports

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Wij staan voor je klaar

Heb je vragen over onze webwinkel of over dit product? Wij staan voor je klaar. Neem contact met ons op via e-mail of telefoon +31 174 51 82 63.