Tippmann Stryker AR1 Elite Marker Pakket

More Views

  • Tippmann Stryker AR1 Elite Marker Pakket
  • Tippmann Stryker AR1 Elite Marker Pakket
  • Tippmann Stryker AR1 Elite Marker Pakket
  • Tippmann Stryker AR1 Elite Marker Pakket

Tippmann Stryker AR1 Elite Marker Pakket

Snel overzicht

De Tippmann Stryker AR1 Elite schiet niet alleen geweldig, de marker oogt ook waanzinnig. De AR1 Elite komt standaard met een kolf en shroud die de marker een stoere look geven. Daarnaast is de marker voorzien van een rip clip loader die ervoor zorgt dat het voeden van paintballs vlekkeloos verloopt. Dat is heel belangrijk omdat de AR1 maar liefst vier verschillende fire modes heeft single, burst, ramping en full auto. Ten slotte zit er aan het uiteinde van de marker een Apex tip waarmee de gebruiker het schot een curve kan geven. Maak nu gebruik van het Tippmann Stryker AR1 elite Marker Pakket en schaf de marker voordelig aan.

Availability: Niet in voorraad

€ 429,95
Brand

Details

Tippmann Stryker AR1

De AR1 Elite is uitgebreide versie van de XR1 uit de Tippmann Stryker marker lijn. Deze markers hebben wel de militaristische look en feel van Tippmann, maar schieten heel anders dan bijvoorbeeld de A-5, 98 of X7. De elektronische Stryker AR1 Elite heeft een veel stiller en zachter schot door het nieuwe spool-valve bolt systeem en werkt tevens met een eye system waardoor er veel minder snel paint gebroken wordt. Daarnaast heeft de AR1 Elite diverse firing modes zoals semi, burst, ramping en zelfs full auto. Om deze vuursnelheden bij te houden komt de AR1 standaard met een Empire Rip Clip loader, mocht je die niet willen gebruiken kan deze vervangen worden door de standaard feedneck die erbij wordt geleverd. Ten slotte komt de Tippmann Stryker AR1 Elite met een APEX2 barrel met shroud en een prettige inklapbare frontgrip, de AR1 heeft overigens autococker barrel draad waardoor grotendeels van de bestaande barrels op de marker passen. 

0.8L HP Tank

De betrouwbare Tippmann 0,8L HP Tank is uitermate goed geschikt voor als u net begint. De fles is voordelig, veilig en voorzien van een goede regulator. De fles kan gevuld worden tot 200 Bar ofwel 3000 PSI, voldoende lucht om talloze schoten te lossen.

V-force Armor Rental

De V-Force Armor Rental is het masker met wellicht de beste prijs/kwaliteit verhouding. Door het neoprene foam aan de binnenkant zit het masker heel prettig en door middel van de strap kunt u zelf bepalen hoe strak het masker zit. Verder wordt er een visor bij het masker geleverd die last van regen en zon kan voorkomen. 

Barrel sock & inbusset 

Met de Tippmann Stryker AR1 Elite Marker Pakket worden er diverse extras geleverd waaronder een inbusset om de marker open te maken en onderhouden en een barrelsock voor de veiligheid.

Extra informatie

Kleur Nee
Artikelnummer pid9458
Merk Tippmann Sports

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Wij staan voor je klaar

Heb je vragen over onze webwinkel of over dit product? Wij staan voor je klaar. Neem contact met ons op via e-mail of telefoon +31 174 51 82 63.