Tippmann Stryker XR1 Marker Pakket

More Views

  • Tippmann Stryker XR1 Marker Pakket
  • Tippmann Stryker XR1 Marker Pakket
  • Tippmann Stryker XR1 Marker Pakket
  • Tippmann Stryker XR1 Marker Pakket
  • Tippmann Stryker XR1 Marker Pakket

Tippmann Stryker XR1 Marker Pakket

Snel overzicht

De Tippmann Stryker XR1 is een marker met een super prestatie en een stoere look. De marker heeft een militaristisch uiterlijk en komt standaard met vier verschillende fire modes. De spool valve bolt voorziet de marker van een accuraat en stil schot, ideaal voor in de woods. Maak nu gebruik van het Tippmann Stryker XR1 Marker Pakket en schaf de marker voordelig aan.

Availability: Niet in voorraad

€ 359,95
Brand

Details

Tippmann Stryker XR1

De Tippmann Stryker XR1 is onderdeel van de nieuwe Tippmann Stryker marker lijn. Deze markers hebben wel de militaristische look en feel van Tippmann, maar schieten heel anders dan bijvoorbeeld de A-5, 98 of X7. De elektronische Stryker XR1 heeft een veel stiller en zachter schot door het nieuwe spool-valve bolt systeem en werkt tevens met een eye system waardoor er veel minder snel paint gebroken wordt. Daarnaast heeft de XR1 diverse firing modes zoals semi, burst, ramping en zelfs full auto. Ten slotte komt de Stryker XR1 met een M16 stijl autococker barrel die de marker een nog stoerdere look geeft

0.8L HP Tank

De betrouwbare Tippmann 0,8L HP Tank is uitermate goed geschikt voor als u net begint. De fles is voordelig, veilig en voorzien van een goede regulator. De fles kan gevuld worden tot 200 Bar ofwel 3000 PSI, voldoende lucht om talloze schoten te lossen.

V-force Armor Rental

De V-Force Armor Rental is het masker met wellicht de beste prijs/kwaliteit verhouding. Door het neoprene foam aan de binnenkant zit het masker heel prettig en door middel van de strap kunt u zelf bepalen hoe strak het masker zit. Verder wordt er een visor bij het masker geleverd die last van regen en zon kan voorkomen. 

Proto Primo

Een hoge fire rate zonder batterijen, dat kan met de Primo Loader van Proto. Deze gravity loader van Proto Paintball voed tot wel 9 ballen per seconde, meer dan genoeg om uw tegenstander uit te schakelen. Door de feed shelf in de hopper wordt de stroom van paint drastisch verbeterd waardoor er twee keer zoveel ballen per seconde door de feedneck kan stromen en er geen jams veroorzaakt worden. Verder kunnen er maar liefst 200 ballen in de hopper en komt de Primo standaard met een clear spring lid. 

Barrel sock & inbusset 

Met de Tippmann Stryker XR1 Marker Pakket worden er diverse extras geleverd zoals een inbusset om de marker open te maken en onderhouden en een barrelsock voor de veiligheid. 

Extra informatie

Kleur Nee
Artikelnummer pid9456
Merk Tippmann Sports

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Wij staan voor je klaar

Heb je vragen over onze webwinkel of over dit product? Wij staan voor je klaar. Neem contact met ons op via e-mail of telefoon +31 174 51 82 63.